torstai 1. tammikuuta 2009

Uusi Vuosi ja hyvästit Jämsänkoskelle

Niin se uusi vuosi vaan viime yönä saapui. Olihan sitä räiskettä ja pauketta ihan mukavasti, vaikka oletin että kauhea tuuli ja myrksy olisi pauketta vähentänyt. Koirat eivät onneksi olleet moksiskaan paukuista.

Käytiin ampumassa tuossa omassa pihassa raketteja ja koirat olivat mukana. Heran mielestä paukut oli hauskoja, ja Chocoa nyt ei voinut vähempää kiinnostaa. Obi oli ihan sanaton :) Ei poika tainnut raketeille kertaakaan haukkua, vaan tuijotti niitä kun taivaalla räjähtivät. Ja ennenkuin kukaan ehtii kauhistelemaan sen enempää, niin voin kertoa että meillä koirat on kaukana raketeista kun niitä ammutaan ja sen takia koirat oli mukana ulkona, sillä ei niitä oikein sisälle keskenään voi jättää. Choco on paljon rauhallisempi kun saa olla siellä missä ihmisetkin. Koirien kanssa välillä touhuttiinkin jotain.

Ja samalla kun vuosi vaihtui, heitimme hyvästit Jämsänkoskelle. Jämsänkoski ja Jämsä yhdistyi kun vuosi vaihtui, joten nyt iskä asuu Jämsässä eikä Jämsänkoskella. Eikä miun kotipaikkakuntaa enää ole. Olen nimittäin syntynyt Jämsänkoskella, eli olenko enää Jämsänkoskelainen? En vissiin. Olenko sitten mistään kotoisin? :D

Nyt lähdetään Chocon, Heran ja Obin kanssa harjoittelemaan vähän hakua tuonne metsään kun on niin mukava ilma. Pakkasta on aika paljon, mutta kun pukeutuu, ei kylmä iske :)


Onnellista sekä Menestyksekästä Vuotta 2009 kaikille blogin lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti