maanantai 19. tammikuuta 2009

Rauhallinen viikonloppu

Juu, vietettiin rauhallinen viikonloppu ihan kotosalla. Lauantain pidettiin sukulaisille kahvittelutuparit.

Mie en ymmärrä mikä Chocolle on nyt yht'äkkiä tullut vieraiden suhteen. Ulkona ei mitään ongelmaa vieraista, mutta jos joku tulee meille, ei hää uskalla mennä vieraiden luo, vaan haukkuu ja ulisee kauempana. Lauantainakin kun tuli sellaisia vieraita joita Choco ei ollut koskaan nähnyt, oli meteli ihan kamala. Sitruunapanta oli Chocolla kyllä kaulassa, mutta eipä siitäkään tuntunut olevan mitään hyötyä. Mie yritin Chocoa houkutella vieraiden luo, mutta ei uskaltanut sinne mennä. Mie istuin rappusilla ja Choco väkisin yritti tunkea syliin vaikka yritin estellä sitä etten sitten paijaile sitä jos pelottaa, mutta ei siitä mitään hyötyä ollut. Loppujen lopuksi meni miun selän taakse piiloon ja mörräs siellä. Ärsyttävää! Hetken aikaa murisi ja kun mie lähdin olohuoneeseen, jäi Choco mörräämään vielä eteiseen, mutta jonkin ajan kuluttua tuli kuin tulikin olohuoneeseen vieraiden luo ja antoikin silittää itseään. Aika mystistä.

Mutta kaikki nämä on tullut nyt vasta pienellä aikaa. Jotain vanhenemisen oireita vai?

Ana oli tapansa mukaan niin reipas. Vieraat on ihania kun ne pitää sylissä, antaa nuoleskella kokoajan ja silittää ja rapsuttelee kokoajan ;) Mutta on Anassakin se epämukava piirre. Kamala pissaaminen kun joku tulee kylään. Vaikka just olis käynyt ulkona, niin silti pitää lorottaa ilopisuja joka puolelle kämppää. Noh, tietääpähän varautua aina rättiin ja pesuaineeseen kun vieraita tulee :)

Lauantai-iltana kun vieraat lähtivät, oltiin vaan ja saunottiin.

Sunnuntaina pidettiin kuntoilupäivä Chocon kanssa. Käytiin noin kahden tunnin reippaalla lenkillä ja illalla vielä lenkkeiltiin puolen tunnin iltalenkillä. Tuli aivan mahtava fiilis tuon kahden tunnin lenkin jälkeen. Oli jotenkin mukavan rento olo kun pääsi takaisin kotiin.

Huomenna ajattelin lähteä koirien kanssa jäälle luistelemaan. Jospa sitä saisi kaivettua luistimet kaapista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti