perjantai 6. toukokuuta 2011

Perjantaitreeniä

Tänään napattiin koirien kanssa Pinja ja Ana keskustasta kyytiin ja suunnattiin porukalla agihallille treenailemaan. Tarkoitus oli ottaa kamerakin mukaan, mutta nyt saatte tyytyä vain huonoihin kännykkälaatuisiin videopätkiin. Tavoitteena siis olisi että nyt ainakin tämän toukokuun aikana kuvattaisiin toistemme suoritukset Pinjan kanssa, jotta sitten kuukauden päästä voisi katsoa minkälainen edistys on kuukauden aikana tapahtunut.

Haaveissa olisi päästä Ruokolahdelle kisailemaan Chocon kanssa toukokuun lopussa ja Pinja sekä Ana starttaa ensimmäistä kertaa virallisissa kisoissa juurikin Ruokolahdella :)

Treenit sai aloittaa tänään Stella. Aloitettiin pienellä keppitreenillä ja heti perään parit puomin kontaktit. Kepit sujui hyvin, mutta vielä ei pysty ilman verkkoja menemään. Vähimmillään verkkoja on kepeillä ollut viisi kappaletta ja tuolla määrällä kepit sujuu erinomaisesti. Tosin, näillä meidän viimeaikaisilla treenimäärillä ei keppejä saada ikinä kuntoon, mutta hiljaa hyvä tulee ;)



Seuraavaksi radalla juoksi Pinja ja Ana. Sitten olikin mummokoiran vuoro. Mummolla oli oikein kiva vauhti tänään. Se on kumma miten sitä ei muuten jaksaisi aina lenkkeily kiinnostaa mutta kun radalle pääsee, ei ole laiskuudesta tietoakaan. Sen huomasin että nyt kun olen parissa edellisessä treenissä vapauttanut sen aika nopeasti kontakteilta, on se aiheuttanut pientä kyttäämistä alastuloilla. Choco taitaa toivoa että ei tarvitsisi ihan alas asti tulla, vaan edes sinnepäin asettautuminen riittäisi.



Chocon jälkeen Stella pääsi vielä tekemään pientä radan pätkää. Lyhemmässä pätkässä neljä estettä, hyppy-hyppy-putki-putki. Pidemmässä pätkässä oli viisi estettä, hyppy-putki-puomi-hyppy-hyppy. Stella on vaan niin ihana koira. Vauhtia ja innokkuutta piisaa, mie oon niiin rakastunut tuohon koiraan <3 hyppytekniikka vaatii vielä treeniä, mutta niin moni muukin asia ;) eikä meillä mihinkään kiire ole!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti