sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Yhteistyö kunniaan

Tänään käytiin koirien kanssa metsässä lenkillä ja samalla poikettiin läheisellä kentällä ottamassa Stellan kanssa eteenlähetystreeniä kera pallon.

Tuli siinä sitten treenin jälkeen mieleen että voisin harjottaa samalla Stellan etsimistaitoja, ja heittelin palloa niin että Stella ei nähnyt minne se lensi. Pikkasen meinas miulla olla pokassa pitelemistä, sillä Stella vaikutti melkosen blondilta etsiessään palloa. Se tarkisti aina vain ne paikat mistä pallo oli viimeeksi löytynyt :) Pienen avustuksen jälkeen Stella kuitenkin löysi pallot joka kerta, ja loppua kohden pallojen löytyminen alkoi sujumaan jo paremmin :)

Choco seurasi tätä touhua ensin sivusta, mutta totesi vissiin että parilla viimosella kerralla Stella tais tarvita apua. Choco siis näki kokoajan mihin palloa viskelin, mutta Stella ei. Choco odotti paikallaan niin kauan kun annoin Stellalle luvan alkaa etsimään palloa, ja siinä vaiheessa Choco juos pallon luo ja tökkäs sitä nenällä. Chocohan ei siis voi ottaa palloa suuhun, mutta kävi Stellalle näyttämässä missä pallo on ja sen jälkeen kipitti kauheeta kyytiä miun luo just sen näkösenä et "mamma, mie löysin sen, missä palkka" :D

Näin siis meni pari viimosta etsimiskertaa että Choco näytti missä pallo on ja Stella kävi sitten pallon noukkimassa ja kiikutti sen miulle :) Fiksuja koiria ;)

Alkuunsa Chocolla oli ihan omat meiningit



Pitäiskö tolle karvalle tehdä jotain? No PITÄIS :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti