sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Reissailua

Perjantaina pakkasin tavarat ja koirat autoon, kävin nappaamassa Pinjan kyytiin ja suuntasimme auton nokan kohti Jämsänkoskea. Pelattiin varman päälle, ja lähdettiin käymään siellä nyt, koska sattui olemaan vapaa viikonloppu kaikilla, ja Stellalla ei vielä juoksuja :)

Voi sitä riemua kun koirat näkivät toisensa n. kuukauden tauon jälkeen. Tai no, ilo oli suunnaton lähinnä Obin ja Stellan välillä ;) ihanaa, kun ei ole turhia kahinoita ilmennyt Stellan tulon jälkeen. Choco nyt on ärsyttävä oma itsensä aina kun iskälle mennään. Sillä on jotain Heraa vastaan ja ego kymmenkertaistuu joka kerta kun Hera on lähettyvillä :/

Lauantaina käytiin pääasiassa hihnalenkeillä, mutta tänään oli niin kaunis ilma, että lähdettiin juoksuttamaan koiria ja ottamaan samalla niistä kuvia. Tai siis mie en ottanut yhtään ainutta kuvaa, vaan kuvaamisen hoiti iskä sekä Pinja ;) onneksi on näin taitavia kuvaajia lähipiirissä, niin saa välillä kauniitakin kuvia koirista!

Sunnuntain kuvausreissulla Obi ja Stella juoksivat taas sydämensä kyllyydestä. Ihanaa kun Stellallakin on joku joka juoksee sen kanssa roikkumatta karvoissa. Choco kun tuppaa tarraamaan aina Stellan "villoista" kiinni kun juoksevat, ja nyt varsinkin kun Choco rupeaa häviämään Stellalle vauhdissa. Muistan silloin kun Anakin rupesi olemaan Chocoa nopeampi, oli se Chocolle todella kova paikka. Pisti mummolla vihaksi kun ei ollutkaan enää porukan nopein!

Myös Choco ja Hera ottivat yhden spurtin, mutta ei näillä tyttösillä kemiat kohtaa niin hyvin että voisivat oikeasti nauttia toistensa kemiasta mikä on todella harmi.

Lopuksi yritettiin saada Obia ja Heraa painimaan, mutta Obia kiinnosti tällä kertaa enemmän Stella kuin Hera. Tämä oli tosi outoa, sillä yleensä Obi ja Hera painivat ihan hullun lailla. Veikkailtiinkin että taitaa Stellalla olla ensimmäiset juoksut lähellä kun Obi oli niin kiinnostunut Stellasta koko viikonlopun! Sisälläkään ei meinannut päästä mitenkään eroon Stellan takapäästä.

Niin, ja edellisen kappaleen viimeinen lause paljastaakin sen, että tämä oli ensimmäinen viikonloppu kun Stella, Obi ja Choco olivat samaan aikaan samassa tilassa sisällä. Tähän astihan Chocoa on voinut pitää kaikkien koirien kanssa samassa tilassa, mutta Obi ja Hera ei voi olla samaan aikaan samassa tilassa, eikä tähän asti olla pidetty Stellaakaan kun Chocon kanssa samaan aikaan olohuoneessa. Perjantaina sitten päästettiin ensimmäisen kerran Stella Obin kanssa samaan tilaan, ja seurailtiin kuinka käy. Koirat suhtautuivat toisiinsa todella hyvin myös sisällä. Obi meinasi olla liian innokas Stellaa kohtaan, ja sitten kun Obi saatiin kuriin, alkoi Stella härkkimään Obia. Onneksi Stellakin sitten malttoi rauhoittua ja molemmat koirat saivat olla omassa rauhassaan :)

Loppuun vielä pari kuvaa, jotka on ottanut Kai Karuveha.


Uljaat ja valppaat



C: "Ööh, tuleeko tuolla takana joku?"



H: "Lällällää, meen ohi!"
C: "Prkl, et varmasti mee!!"



Hera hurjana



Lumi vaan pöllyää kun tämä kaksikko painaa menemään! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti