keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Stellan elämää

Edellinen teksti oli niin Choco painoitteinen että kirjoitellaanpa vielä Stellankin kuulumisia :)

Stellan kanssa ei olla viime aikoina touhuiltu mitään ihmeellistä. Opeteltu ihan perus käyttäytymistä. Meinaa neidiltä aina välillä unohtua miten hihnassa kuljetaan. Asia rupeaa olemaan pikkuhiljaa paremmassa kuosissa, mutta aina välillä on kuitenkin mukava kiristää mamman hermoja...

Nyt on ollut muutamana päivänä kovempi pakkanen ja ei olla tarettu kunnon lenkeillä käydä. Sen huomaa kyllä Stellan käyttäytymisestä kotona. Energiaa on jaettavaksi ainakin kymmenelle muulle koiralle :) ollaankin sitten treenailtu tokojuttuja ihan tässä kotosalla. Sivulletulo alkaa olemaan pikkuhiljaa hanskassa ja seuraaminen suht hyvällä mallilla. Maahan Stella osaa mennä aina silloin kun huvittaa ;) neidiltä löytyy niin paljon omaa päätä että aina ei viitsisi tehdä niinkuin mamma sanoo, mutta mammapa onkin niin ilkeä ettei anna periksi! :) mie tein sen päätöksen jo ennen kuin Stella miulle tuli, että periksi ei anneta missään asiassa!

Stellan hampaista vielä sen verran että luojan kiitos, vasemman puolen yläkulmahammas oikeni. Kyseisen kulmurin vieressä oli todella pitkään maitokulmuri ja miulle meinas jo paniikki iskeä. Maitohammas irtosi kuitenkin itsekseen pois, mutta pysyvä hammas alkoi kasvamaan TODELLA vinoon. Mie jo pelkäsin et se jääkin ihan vinoon, mutta onneks näytti oikenevat kun kasvoi lisää. Hammasrivistö näyttää nyt ainakin miun silmään hyvältä :)

Tylsiä nää miun tekstit kun ei ole mitään kuvia, mutta mie oon niin laiska kuvaamaan. Noh, Pinja on tulossa viikonloppuna yökylään ja lupas kuvailla molempia koiria ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti