keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Operaatio kulmahampaat

Eilisessä kirjoituksessa unohdin puhua Stellan kulmahampaista. Miulle alko nimittäin iskemään paniikki niiden kanssa kun huomasin että kaikki pysyvät kulmahampaat olivat jo puhjenneet, mutta yksikään vanhoista kulmahampaista ei ollut irronnut, ei edes heilunut. Stella on kokoajan syönyt luita todella paljon ja tykkää vetoleikeistä, mutta siltikään ei yksikään kulmuri heilunut. Noh, mie kävin sitten tuumasta toimeen ja heiluttelin itse niitä kulmahampaita pari kolme kertaa päivässä. Heiluttelu tuntui kyllä turhalta, sillä siitä ei tuntunut olevan mitään hyötyä.

Mutta nyt on mennyt viikko siitä kun hampaita aloitin heiluttelemaan, ja yksi on enää jäljellä :) tais siitä sittenkin olla hyötyä! Ja tuo viimenenkin irtoo minä hetkenä hyvänsä, sillä sekään ei ole enää kuin ehkä yhdestä kohdasta kiinni :)

Pieneen se ihminen voi olla tyytyväinen, mutta mie oon tosi tyytyväinen ettei tarvitse eläinlääkärissä hampaita poistaa. Eipähän tartte noin pientä koiraa ruveta rauhottamaan ainakaan hampaiden takia ;)

Ja lisäänpä vielä jutun Chocostakin :) siitä on tullut ihan höppänä Stellan tulon jälkeen. Kuten jo aikaisemmissakin kirjoituksessa olen kertonut että se on innostunut ulkona leikkimään Stellan kanssa, mutta tässä parin päivän aikana olen huomannut toisenkin uuden jutun, nimittäin luiden syönti! :) Chocohan ei ole koskaan välittänyt minkäänlaisista luista. Nyt olen Stellalle ostanut luita kun se tykkää niitä järsiä, mutta niin tykkäsi näköjään Chocokin! Toissailtana koirille meinas tulla riitaa yhdestä ja samasta luusta, vaikka vieressä oli toinen samanlainen ;)

Ja luuhan oli ihan tavallinen puristeluu, mutta kaksi iltaa Chocolla meni siihen että se söi sen luun pois. Varmaan ikinä se ei ole syönyt kokonaista luuta, mutta nyt se söi ;) tiiä sitten onko todellinen syy Stella vai ikä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti