keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Loma

Jippii, joululoma alkoi vihdoinkin! Maanantaina oli viimenen tentti ja seuraavan kerran kouluun on tarvis mennä vasta 10. päivä :)

Mitään sen ihmeellisempiä lomasuunnitelmia ei ollut - onneksi, sillä miulla hajos auto viime viikon torstaina. Ensin toivottiin että riittäisi pelkän jäähdyttimen vaihto, mutta yllätys yllätys, eipä riittänytkään. Kävin maanantaina hakemassa auton pois korjaamolta, sillä korjaaja oli jäämässä lomalle ja vuoden alusta vien auton sinne sitten takaisin. Tällä välillä autoa ei voi ajaa, vaan tuossa se seisoo pihassa ja mie stressaan siitä miten pääsee liikkumaan paikasta toiseen :/ kyllä sitä on tullut niin mukavuudenhaluiseksi auton myötä että ilman autoa liikkuminen tuntuu ylivoimaisen hankalalta. Koeta nyt sitten liikkua bussilla paikasta A paikkaan B kahden koiran ja tavaroiden kanssa. Mutta onneksi miulla on ympärillä niin ihania ihmisiä jotka auttavat. Tosin miuta hävettää olla toisten armoilla :/

Huomenna suunnataan koirien kanssa äitin ja muun poppoon luokse joulua viettämään :) mukavaa, kun ei tarvitse tehdä kotona minkäänlaista joulusiivousta ja muutenkin mukava viettää joulua porukalla ;)

vähän vaan pelottaa kun Ana oli saanut eilen epilepsiakohtauksen, että miten se stressaa Stellan läsnäolosta. Stella kun on niin energinen hippiäinen että Analla menee hermot. Täytyy ottaa häkki mukaan ja laittaa Stella sinne aina hetkeksi rauhoittumaan, ei se muuten vieraassa paikassa rauhotu, varsinkaan nyt kun ihmisiäkin on niin paljon paikalla.

Joulun jälkeen lähdetäänkin Jämsänkoskelle viettämään uutta vuotta :) mie niin pelkään tulevaa matkaa, sillä matka pitää tehdä linja-autolla!! Chocolle se on ihan tuttu juttu, mutta koetapa sitten tuollaisen ADHD-pennun kanssa istua 3,5 tuntia linja-autossa. Noh, tuleepahan Stellalle rutkasti uusia kokemuksia loman aikana ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti