keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Kevät :)

Edellisen kirjoituksen jälkeen on näkymät hiukan erilaiset kun ikkunasta katsoo ulos. Lumet on mystisesti hävinnyt johonkin, mikä on kylläkin erittäin mukavaa :) ainoa haittapuoli lumien sulamisella on se, että edelliset pari viikkoa on koirat joutuneet suihkuun melkein joka lenkin jälkeen. Mutta me kestämme sen siinä toivossa että kesä tulee ;)

Mitään muuta ihmeellistä ei ole edellisen kirjoituksen jälkeen tapahtunut. Yhdet kisat kävimme kisaamassa, mutta niistä ei mitään sen kummempaa. Tulokset tais olla aika hylly painotteiset :) täytyy kyllä sanoa että oli tuomari melkoset radat vääntänyt, ja niitä ei kovin moni puhtaasti suorittanut. Varsinkaan sitä ensimmäistä!

Treenailtu ollaan jonkin verran. Oikeastaan edellisen 1,5kk:n aikana ollaan käyty treenaamassa vain kerran viikossa johtuen koulukiireistäni, mutta nyt olisi tarkotus taas treenailla vähän ahkerammin. Kontakteja pitäisi päästä treenaamaan itsenäisesti ainakin kerran viikossa. Ryhmätreenithän meillä on kaksi kertaa viikossa. Nyt olen kyllä ruvennut pienentämään treenimääriä ihan jo senkin takia että Choco täyttää kohta jo 9-vuotta (iik!!). Tai vaikka käytäisiinkin 2-3 kertaa viikossa hallilla, koostuu itsenäiset treenit muutamasta kontaktista, eikä mistään muusta :)

Viime viikon lauantaina Choco pääsi ylimääräisistä karvoistaan ja voi että Choco näyttää taas tummalta :)

Seuraavat kisat meillä on 24.4. Lappeenrannassa. Katselin just viimosen vuoden ajalta paikkakuntia jossa olemme kisanneet, ja eipä sieltä oikein mitään muita paikkakuntia löytynyt kuin Lappeenranta. Nyt suunnittelin vähän niin että huhtikuussa otetaan nuo omat kisat ja jos touko- ja kesäkuulle parit kisat jossain muualla ennen SM-kisoja.

Kesän suunnitelmiin sisältyy tällä hetkellä SM-kisat kesäkuussa sekä agirotu heinäkuussa.

Ensi viikolla suuntaamme Jämsänkoskelle isäni luokse ja samalla reissulla Choco pääsee hierottavaksi. Saas nähdä kuinka Choco antaa itseään käsitellä ;) viime kerralla ei oikein hierojan antanut hieroa kunnolla kun jännitti niin paljon, mutta silloin kyllä paikka ja hieroja olivat kumpikin vieraita. Nyt on tuttu hieroja ja tuttu paikka, joten jospa käsittely onnistuisi tällä kertaa paremmin!

Loppuun muistoja kesältä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti