keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Tuplaa ja kuulumisia

21.11. kisattiin Chocon kanssa tämän vuoden viimeiset kisat Lappeenrannassa oman seuran kisoissa.

Itseä vähän jännitti lähteä kisaamaan niinkin tuttuun paikkaan kun omaan treenihalliin. Koira ei niinkään jänittänyt, sillä tiedän että oli paikka mikä tahansa, mutta kunhan sieltä esteet löytyy, kulkee Choco aina täysillä :) oma asennoituminen hieman jänskätti, että miten sitä osaa kasata kisafiiliksen itselleen, mutta näytti onnistuvan erittäin hyvin ;)

Sami Topra tuomaroi kaikki kolme rataa, ja kaikki radathan oli ihan perusratoja.

Ensimmäinen rata tuntui jo rataantutustumisessa mukavalta. Pari kinkkistä kohtaa oli, ja eniten jännäsin välistävetoa. Aika tiukille tuo välistäveto näytti videolta katsottuna menevän, mutta meni silti aivan puhtaasti :) kontaktit ihan älyttömän hitaat, mutta miksei se ohjaaja voi luottaa koiraan kisoissakin? Treeneissä tekee täydelliset kontaktit, mutta kisoissa ohjaaja töpeksii AINA!! Noh, nollalla (-4,77) tultiin maaliin ja sijoituskin hienosti 3./17.

Ennen toista rataa miun oli hirmu hankala koota itseni. Se tuplanolla kun puuttui, oli itsellä paineet aika korkealla. Pienen mielikuvatreenin ja lämmittelylenkin aikana sain kun sainkin itseni koottua seuraavalle radalle.

Tämäkin rata tuntui mukavalta jo rataantutustumisen aikana, jokseenkin ehkä hieman haasteellisemman tuntuinen kuin edellinen. Rata sujui todella mukavasti. Kakkoshypyn jälkeen kaarros menee liian pitkäksi, mutta varmistelin taas itse että se kakkosrima pysyy ylhäällä, tästä sujuvasti päästiin kepeille ja siitä taas eteenpäin. Turhia pyörähdyksiä ei juurikaan tullut ja ohjaajalla taas erittäin kovat paineet kun tultiin kolmanneksi viimoselle esteelle joka oli siis puomi! Kontakti taas superhitaasti, mutta se otettiin ja maaliin päästiin tuloksella 0 (-3,65) ja sijoitus toistamiseen 3.!!!!

Tuplanolla saavutettu!! Ohjaajalla aivan mahtava fiilis!

Kolmannelle radalle en sitten saanutkaan enää itseäni koottua. Olo niin mahtava tuplanollan jälkeen että kolmannella radalla pidettiin vaan hauskaa! Ei harmita pätkääkään tuo kolmas rata, vaikka aika persiilleenhän se meni :) Ihan typeriä ohjausmokia taas, mutta pääasia että koiralla ja ohjaajalla oli kivaa :) Tulokseksi tältä radalta saatiin 10.

Näiden kisojen jälkeen on erittäin hyvä jäädä tauolle. Pidetään Chocon kanssa koko joulukuu taukoa ja palaillaan treenikentille sitten taas tammikuussa. Helmikuussa voisi kista ens vuoden ensimmäiset kisat ja jos sais pyydystettyä sen viimeisen nollan joka vielä uupuu ens vuoden SM-kisoja ajatellen :)

Nyt joulukuun ajan keskityn oman koulutettavan ryhmän kouluttamiseen sekä Pinjan ja Anan kouluttamiseen. Pinjan ja Anan kanssad käydään kerta viikkoon omalla ajalla treenaamassa ja opetetaan Analle itsenäisempää suoritusta. Jos tuon koiruuden sais irtoamaan paremmin ja hakemaan esteet itsenäisemmin. Täytyy vielä Anasta sanoa sen verran että erittäin nopea se on oppimaan. Ja leluista on ollut suuri apu irtoamisen treenaamisessa :)

Toivotamme Chocon kanssa mukavaa joulun odotusta kaikille blogin lukijoille! Täytys kehitellä joku kiva jouluinen kuva blogin koristukseksi :)

2 kommenttia:

  1. Onnittelut tuplasta! Mahtavaa!

    VastaaPoista
  2. Ihan MAHTAVAA! Paljon Onnea tuplista! Kyllä työ ootte hyviä!!

    Chocolle rapsutuksia!

    t: Sanna & Hugo

    VastaaPoista