maanantai 4. huhtikuuta 2011

Tokoilua

Juuh, tokoilun saralla on ollut melko hiljaista. Ei ole vaan napannut treenata yksinään. Mie kun en vielä oikein hallitse lajia, tuntuu turhalta "räpeltää" yksinään. Mut sit taas toisaalta yksinään on kiva tehdä kun voi tehdä miten vaan :) mut tällä menolla on turha odotella tuloksia tokon saralta ;) mut onneks toko ei olekaan meille SE laji.

Pari viikkoa sitten käytiin Stellan kanssa ryhmätreeneissä, ja kyllä huomasi että ei olla juuri mitään tämän lajin osalta tehty. Otettiin muutama sivulle tulo, seuraamista, maahanmenoja sekä luoksetulo. Sivulle Stella osaa tulla ihan ok, kunhan mie en sohisi sitä väärään paikkaan. Pariin otteeseen sain kommenttia siitä että mie ite ohjaan koiran väärään paikkaan.

Seuraamisessa Stella kääntää peppua poispäin minusta, eli kulkee vinossa. Tämä on vähän hankala liike harjoitella yksin, koska enhän mie näe miten/missä se koiran ahteri on. Treenit pitäisi saada videolle tai sitten pitäisi olla edes joku joka katsoo vähän miten se koira liikkuu. Neuvot ois mukavia. Noh, jospa ottaisi itseään niskasta kiinni ja yrittäisi haalia porukkaa kasaan että saisi ihan kunnon tokotreenit aikaiseksi :)

Maahanmenot oli Stellalle ällöjä kun oli niin kurasta ja märkää. Yritin ja yritin, mut Stella oli sitä mieltä et en tasan mene maahan. Sitten päätettiin että yksi onnistunut suoritus ja sit riittää. Aikamme yritettiin ja menihän se otus vihdoin ja viimein maahan.

Lopuksi otettiin vielä yksi vauhdikas luoksetulo, ja kyllähän sitä vauhtia taas piisasi. Miusta tuntuu et vielä joku kerta käy niin että Stella juoksee suoraan päin, eikä jarruta yhtään. Noh, onneks ei oo kyseessä kuitenkaan mikään jättisuuri koira :)

Tänään innostuin sitten vähän treenailemaan ihan itsekseen kun oli meidän lähellä oleva kenttäkin sulanut ihan kokonaan. Otin taas muutaman sivulle tulon, seuraamista, istumisia sekä luoksetulon. Sivulle tulot onnistui hyvin, kuin myös seuraaminenkin (ainakin miun mielestä ;) ). Istumiset tuntuu olevan myös hyvin hanskassa, ja luoksetulo oli taas tuttuun tapaan erittäin vauhdikas.

Jotenkin nyt vaan oikeasti kaipais ryhmätreenejä, mutta tän seudun vesikoirienkin treenit siirtyi toiselle päivälle, ja menee nyt agilitytreenien kanssa päällekkäin. Pitäneekin otta hallilla asia puheeksi, josko joku innostuis treenaamaan porukalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti