tiistai 4. tammikuuta 2011

Vuoden vaihdos

Niin se vuosikin jo vaihtui. Aika menee niin nopeasti että ei meinaa aina ihan pysyä perässä.

Viikko sitten tiistaina matkustettiin koirien ja Pinjan kanssa junalla lappeenrannasta lahteen. Vähän jännitin miten Stella suhtautuu junassa matkaamiseen, mutta eipä ollut tässäkään asiassa mitään ongelmia :) lahdessa hypättiin iskän ja Tiinan kyytiin ja matka jatkui kohti jämsänkoskea isojen valkoisten luo ;) viimeksihän Stella pelkäs molempia koiria, sekä Obia että Heraa.

Koskella koirat tervehtivät toisiaan ja Stellaa pelotti edelleen. Luotin vain siihen että viikon aikana tilanne muuttuu, ja niinhän siinä kävikin!! Jo keskiviikkona Stella ja Obi juoksivat kilpaa ja leikkivät. Siinä sen näkee että koirien roduilla tai kokoerolla ei ole väliä, kunhan energiat kohtaavat :) oli ihana nähdä kun koirat nauttivat toistensa seurasta. Heraa Stella vielä vähän varoo, sillä Hera kutsuu leikkiin haukkumalla, ja Herallahan ei mitenkään kovin hiljainen ääni ole ;) Heran kanssa olin muutenkin vähän varuillani sillä sen ajatusmaailmasta ei ihan aina tiedä. Hetken se saattaa leikkiä mut sit ei enää huvitakaan ja Hera kyllä näyttää sen koska ei enää kiinnosta!

Perjantaina jännättiin mitä Stella tuumaa raketeista ja paukkeesta, mutta Stellaa ei kiinnostanut lainkaan pauke ja rätinä. Sillä on kyllä aivan loistavat hermot!! Siinä on kyllä pääkopaltaan mitä mainioin koira! :)

Perjantaina ulkoiltiin ihan normaalisti paukkeesta välittämättä, ja Stella pääsi mukaan puolen yön aikaan kun käytiin rannassa katsomassa vuoden vaihteen raketit. Rannassa Stellaa jännitti eniten horjuvat ihmiset. Oli niin pimeääkin, että en yhtään ihmettele vaikka vähän olikin varuillaan horjuvista "hahmoista". Stella kävi kyllä haistamassa kaikki ihmiset, mutta ei tunkenut kaikkien syliin niinkuin yleensä.

Loppuviikkoa kohden kyllä huomasi että alkaa kaikki koirat olemaan puhki viikon touhuista. Obikaan ei jaksanut enää niin paljon Stellan kanssa juosta. Naurettiinkin että Stella taitaa olla koko porukan oma Personal Trainer ;) Obin hyytymisen kyllä selittää se että raukka ei ole voinut kauheasti liikkua viime aikoina muutaman kuukauden takaisen jalkaleikkauksen vuoksi. Mutta onneksi Obi on jo lähes normaali ja pääsee lenkkeilemään ja juoksemaan vapaasti ;)

Maanantaina käytiin treenaamassa Kana-areenalla ja kylläpä olikin mukava saada Choco radalle 1,5kk:n tauon jälkeen <3 Chocon meno oli hulvatonta ja ohjaaja oli kyllä täysin hukassa!! Mut kyllä se tästä, kunhan saadaan auto kuntoon, alkaa ahkera hallillä käynti molempien koirien kanssa :) Stellan kanssa otin ihan lopuksi putkea ja siivekkeiden välistä juoksua. Vähän mietin etukäteen että kuinkahan Stella malttaa keskittyä kun on vieras paikka ja vieraat ihmiset, mutta nätisti Stella teki töitä miun kanssa. Se on kyllä uskomaton, kun sille sanoo että nyt tehdään, ni sit kans tehdään. Ei ole väliä vaikka joku seisoisi vieressä :)

Tänään tultiin sitten takaisin kotiin ja luvassa oli Stellan ensimmäinen pitkä bussimatka. Hienosti tyttö kuitenkin malttoi nukkua lähes koko matkan! :) Choco otti myöskin rennosti, olihan tää sille jo tuttu juttu ;)

Kotiin kun päästiin, Choco rojahti pöydän alle nukkumaan ja Stella aloitti luun syönnin. Kyllä mie oon niin tyytyväinen molemmista koirista <3 helppo liikkua missä vaan, eikä kumpikaan ota turhia paineita uusista asioista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti