tiistai 25. tammikuuta 2011

Parturissa

Stella pääsi eilen eroon pitkästä karvastaan :) on se kieltämättä aika hassun näkönen, mut eiköhän siihen totu ;)

Lähdettiin aamupäivästä ajelemaan Sipooseen Stellan kasvattajan luo. Siellä Stella joutui heti käsittelyyn, ja mie yllätyin kuinka nätisti se antoi itsensä ajella. Pelkäsin et menis paljon aikaa jo pelkästään siihen että saatas neiti pysymään paikoillaan. Pari kertaa Stella meinas livahtaa paikalta, mutta loppujen lopuks pönötti nätisti pakoillaan. Tassut olivat ehkä hankalimmat, mutta taitavan koneenkäyttäjän ansiosta selvittiin niistäkin kunnialla ;)

Oli mukava nähdä minkälainen otus niiden karvojen alta paljastuu, ja en voi olla kuin tyytyväinen. Tyytyväisiä tuntui olevan kyllä muutkin!

Todella hyvä rakenne, vahva luusto ja takajaloissa jo mukavat lihakset - kyllä huomaa että neiti on liikkunut koko pienen ikänsä ;)

Luonne on myöskin aivan mahtava! Eilen koiria oli monen eri näköistä ja kaikki oli Stellalle ok, ja hyvin näytti neiti alistuvan jos joku varotti liian lähelle tulemisesta!

Karvojen poiston jälkeen Stella muistuttaa ehkä enemmän vinttikoiraa kun vesikoiraa :D sillä on tosi pitkät jalat ja muutenkin se on todella hoikka tyttö. Olen siis onnistunut ruokkimaan sitä juuri sopivasti. Vaikka kuulemma on hoikka, niin ei kuitenkaan liian hoikka.

Kyllä se on ihana <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti