lauantai 9. lokakuuta 2010

Pienestä kiinni

Tänään kisattiin oman seuran kisoissa kolmen startin verran. Ensin mietin että onko järkeä ilmoittaa omiin kisoihin, koska miulla on tuntunut olevan edellisissä oman seuran kisoissa asennevamma, mutta päätin kuitenkin ilmoittaa :)

Tuomarina kaikilla radoilla toimi Minna Räsänen. Pakko sanoa heti alkuunsa et radat oli erittäin haastavat. Todella paljon takaakiertoja, eikä oikeen missään vaiheessa päässyt tykittämään lujaa :)

Eka radalle lähtiessä miuta jännitti ihan hirveästi. Ei ole pitkään aikaan ollut noin pahaa jännitystä kun oli nyt. Radalle lähdettiin ja samantien kun annoin koiralle luvan lähteä, tajusin että se oli aivan liian lähellä ensimmäistä hyppyä, ja kuinka ollakaan, eka rima tippui :/ noh, sain itseni kasattua ja loppurata tuntui erinomaiselta. A:n kontakti oli hyvä ja nopea. Maaliin tultiin tuloksella 5 ja lopputuloksissa oltiin 5. Choco oli tehnyt medien nopeimman ajan, joten arvatkaa vaan harmittaako tuo eka rima! Suoraan sanoen kyllä ärsytti!! Vielä oikein hehkutin radan jälkeen että tuntui mahtavalta kun sain itseni kasattua riman tiputuksen jälkeen kun yleensä mie heitän hanskat tiskiin het kun rima tippuu, mutta oli radassa siis jotain hyvääkin :)

Toiselle radalle lähtiessä ärsytti edelleenkin tuo ekan radan rima, mutta kasasin ajatukset ja asennoiduin seuraavalle radalla. Taasen kierreltiin takaa paljon ja molempien kontaktien alla oli putki. A:lta oli aika tiukka käännös sen alla menneeseen putkeen, enkä edes ajatellut että koira ei taivu sinne. Lähdin kääntämään Chocoa heti A:lta putkeen, ja käännös oli niin tiukka että ajautui putken suun ohi, joten tästä kielto. Puomin kontakti oli upea ja toiseksi viimeinen hyppy meinasi kaatua kokonaan kun Choco hyppäsi sen niin tiukasti :) Maaliin tultiin tuloksella 5 ja sijoitusta en nyt muista :)

Toisen radan jälkeen rupesin miettimään että miksiköhän ilmotin Chocon hyppyradalle koska meillä on jo kaksi hyppyratanollaa, ja enempää niitä ei saisi olla ensi kesän arvokisoja ajatellen. Eli nolla olisi hyödyllinen vain sitten jos napsahtaisi voitto ja siihen en todellakaan uskonut :)

Noh, hyppyrata tuntui ihan yhtä haasteelliselta kuin kaksi edellistäkin, mutta päätin tsempata loppuun asti. Rata ei ollut mikään nätti, vaan muutama läheltä piti -tilanne koettiin. Tilanteista selvittiin ja loppukiemuroissa meinasi ote herpaantua, mutta kerta olin päättänyt tsempata loppuun asti, päätin että periksi ei anneta ja onneksi ei annetukaan ;) maaliin tultiin tuloksella 0 (-3,43) ja jännättiin että mihin se riittää. Nollia ei hyppyradalla paljoa tullut, mutta olin sitä mieltä että ainakin yksi koira oli tehnyt nopeamman nollan kuin me, mutta tuloksissa sanottiin muuta. Choco VOITTI hyppyradan! Upeeta, mahtavaa!!! En olisi ikinä voinut uskoa että yllettäisiin voittoon asti, mutta niin vanhus näytti nuoremmilleen!! Choco on super <3<3

Edelleenkin se yksi nollarata puuttuu ensi kesän arvoikisoja varten, mutta eiköhän se sieltä vielä tule, onhan tässä aikaa! :) Nyt pohdin että ilmoitanko Chocon marraskuun alussa oleviin Imatran kisohin vai en :) niiden kisojen jälkeen alkaisi sitten meidän tauko. Ei olla pidetty taukoa pitkään aikaan, joten nyt alkutalvesta olisi oiva tilaisuus sille.

Pakko vielä mainita, mutta kyllä ne väitteet että länderi paranee vanhetessaan pitävät paikkansa! Ainakin Chocon kohdalla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti