keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Pitkästä aikaa mätsärissä



Tänään Etelä-Karjalan belgit järjesti mach shown lappeenrannan Citymarketin parkkihallissa. Pinjan olin jo aiemmin luvannut viedä sinne Anan kanssa, mutta vielä matkalla mietin ilmotanko Chocon mukaan skaboihin vai en. Paikanpäällä tein päätöksen että kyllähän se Chocokin pääsee kehässä pyörähtämään.

Pitkään jouduttiin odottamaan ennen kehään pääsyä ja Choco meinas väsähtää jo ennen kehää, mutta hyvin sain sen viritettyä ennen kehään menoa. Kehässä liikkui hyvin ja seisoi hyvin. Pöytä on semmonen jota jännitän joka kerta, mutta Choco se osaa yllättää joka kerta. Tällä kertaa sitä ei jännittänyt yhtään ja antoi tuomarin kopeloida ja katsoa hampaan erittäin hyvin! Kehässä meidän kanssa yhtäaikaa oli Cockerspanieli, joka esiintyi mielestäni myös todella upeasti. Tällä kertaa tuomari tykkäsi kumminkin Chocosta enemmän ja antoi meille punaisen nauhan :)

Puolisen tuntia odottelimme sitten punaisten kehää ja siellä päästiin kerran jatkoon, mutta ei enää toista kertaa. Tuomari siis valitsi ensin kuusi parasta punaisen nauhan saanutta, ja karsi sieltä sitten vielä pari koiraa pois ja jätti neljä koiraa kehään, jotka sitten sijoittuikin.

Olen erittäin tyytyväinen taas Chocoon. Osaa käyttäytyä edukseen kyllä yleisillä paikoilla. Ei välitä pätkääkään muista koirista, vaikka nytkin ilmoittautumisjonossa edessä oli mäyräkoira joka halusi kokoajan tulla Chocon luo ja takana oli Bracco Italiano, joka myöskin kiskoi kokoajan Chocon luo, mutta kertaakaan ei onneksi Chocon tarvinut edes murahtaa :) On se vaan mahtava koira!! <3

Eilen käytiin treenailemassa vähän agilityä ja sielläkin koira meni kuin unelma. Ohjaaja oli parissa kohtaa myöhässä, mutta kontaktit aivan upeat, samaten vähän haastavammat keppikulmat sujuivat ongelmitta.

Nyt toivotaan ettei sunnuntaina ole kova pakkanen ja päästäisiin taas nauttimaan Tuijan pitämistä agilitytreeneistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti