perjantai 12. marraskuuta 2010

Pentutapaaminen ja muuta höpinää

Keskiviikkoilta vietettiin Sipoossa Stellan kasvattajan luona. Kuuden aikaan päästiin perille ja heti seittemältä alkoi pentutapaaminen. Olipas erittäin mukavaa nähdä Stellan kahta veljeä. Pakko kyllä myöntää että nää kaksi veljeä oli ihan erilaisia kuin Stella. Stella oli jokseenkin energisempi ja villimpi kuin nämä kaksi muuta. Paikalla oli myös muutama muu vanhempi pentu. Jos oikein muistan ni kaikki koirat yhtä lukuunottamatta olivat tämän vuoden pentuja. Melkoisia kokoeroja koirilla oli, vaikkakin ikäerot oli vain muutamia kuukausia.

Illan aikana Stella löysi oman elämäntehtävänsä. Stella oli kuulemma jo ihan pikkuisena piinannut tätä samaa koiraa, jota se piinasi nytkin koko illan. Paikalla oli yksi koira jota ei voinut päästää kokonaan irti, vaan koiralle jätettiin hihna, ja annettiin juosta hihna perässään. Noh, Stellahan innostui ja roikkui koko illan ko. koiran hihnassa kiinni. Toinen koira kun oli isompi ja päätti tehdä tiukan käännöksen vauhdissa, lensi Stella aina välillä komeassa kaaressa, mutta ei voinut päästää hihnasta irti :) taistelutahtoa siis tytöltä löytyy ;)

Illan aikana harjoiteltiin myös näyttelyjuttuja. Koirat piti seisottaa rivissä ja joku kävi koiria kopeloimassa. Stella seisoi nätisti, mutta maltti neidiltä puuttuu. Kaikki ihmiset kun ovat niiiiin ihania ja niitä pitäisi päästä tervehtimään. Tovi kun oltiin seisty, Stella tuumasi että paikallaanolo ei ole minua varten ja hilluminen alkoi. Tässä on siis asia jota täytyy treenata oikein urakalla. Varokaa vaan treenikaverit, saatatte joutua hallilla leikkimään tuomaria ;)

Pentutapaamisen jälkeen mentiin vielä kasvattajan luo jutustelemaan ja kuten yleensäkin nämä koiraihmiset ovat niin kovin hiljaisia, pääsin lähtemään ajelemaan kotia päin "jo" yhdentoista jälkeen illalla ;) mutta mikäs siinä jutellessa hyvässä seurassa ja mielenkiintosista asioista. Kiitos Juusolle ja Marikalle! :) ja luojan kiitos mie en voi ottaa isoa koiraa kerrostaloon ;)

Monihan tietää et mie en erityisemmin ole näyttelyihmisiä. Mutta, tilanne on ehkä muuttumassa, ainakin jos miettii millä sivuilla mie olen viime päivinä vieraillut. Olen yrittänyt katsella mahdollisia näyttelyitä Stellalle :) haaveissa olisi että saisin vietyä Stellan pariin pentunäyttelyyn ennen lappeenrannan pääsiäisnäyttelyä. Silloin Stella onkin jo junnuiässä :)

Parin viime päivän aikana on ollut ilo huomata miten Chocon suhtautuminen Stellaan on muuttunut. Sisällä Choco on vielä jokseenkin melko tarkka asioista, mutta ulkona koirat juoksee jo kilpaa. Ihana katsella kuinka molemmat nauttivat kun saavat juoksennella yhdessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti