tiistai 30. marraskuuta 2010

Liikaa pakkasta



Nojoo, ihminen ei näköjään ole mihinkään tyytyväinen. Kesällä oli liian kuuma ja nyt on liian kylmä.. Jos Chocolta kysytään ni se valitsis kaikesta huolimatta ne helteet. Stellasta en osaa sanoa, mutta kyllä se nauttii kun on lunta!! Lenkit tuntuu olevan välillä melkonen hermojen koettelemus. Choco kun ei mielellään olisi ulkona kun on kylmä ja tassuja paleltaa, mutta Stella taasen tekee sukelluksia hankeen ja muutenkin nauttii ulkonaolosta :)

Tänään ei päivällä ollut kuin -11 astetta pakkasta, joten päätin lähteä koirien kanssa metsään lenkille. Siellä Choco sentäs edes vähän innostui juoksemaan, kiitos Stellan :) ilman Stellaa tuo tuskin olis liikkunut miun vierestä mihinkään ;)

Lenkillä leikittiin piilosta koirien kanssa ja kyllä oli naurussa pitelemistä kun katseli sivusta niiden hakutouhuja. Mie siis menin piiloon siinä vaiheessa kun koirat olivat reilusti miun edellä, eikä nähneet että menin piiloon. Chocolle nää on tuttuja juttuja, mutta Stellalle ihan ensimmäinen kerta. Choco on ehkä vähän tyhmä näissä jutuissa, sillä tänäänkin se juoksi suoraan miun ohi ja yhdessä vaiheessa seisoi miun vieressä, eikä se reppana tajunnut miuta ollenkaan :D Viimeisen etsimisen voitti Stella. Ensimmäisillä kerroilla se vaan juoksi hölmönä Chocon perässä eikä tajunnu mikä on homman nimi, mutta viimosella kerralla sekin käytti omia aivojaan ja bongasi miut ennen Chocoa :)

Stellan kanssa ollaan pyritty käymään hallilla vähintään kerran viikossa. Stellan kanssa on kyllä mukava käydä touhuamassa. Mie käyn yleensä aina koirien kanssa kävelemässä ennen halliin menoa, mutta nykysin tuntuu välillä olevan hankalaa saada tuo nuorempi pois hallin pihasta. Sillä on niin kova hinku päästä halliin, että mikään muu ei meinaa kiinnostaa :) tätä asiaa en kyllä pistä pahakseni. Mieluummin koira jolla on kova hinku päästä halliin kuin sellanen jonka saa raahata sinne väkisin ;) Stella on todella nopea oppimaan ja se todellakin nauttii kun tehdään töitä yhdessä. Treeneissä lähinnä juostaan siivekkeiden välistä ja tutustutaan keppien ihmeelliseen maailmaan. Mie nyt kuitenkin päätin opettaa tuolle kepit verkkojen avulla vaikka tähän asti olen aina vannonut jotta minähän en niitä käytä! Niin ne mielipiteet muuttuu ;)

Viime sunnuntaina kävin Helsingissä pentunäyttelyssä katselemassa perropentuja. Erittäin hurmaavia kaikki. Paljon onnea taas Juusolle kasvattien menestyksestä!! Stellan veljenkin siellä bongasin, sillä se oli pentutokonäytöksessä mukana :) niin ihana, mutta kovin erilainen kuin Stella :) muita Stellan sisaruksia ei paikalla ollut, sillä näillä pikkusilla ei vielä ikä riittänyt kyseisiin skaboihin.


Stella, 4,5kk, 10,2kg, n. 40cm (?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti