sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Mahtava mummo ja touhukas taapero

Tänään käytiin Chocon kanssa kisaamassa tämän vuoden viimeiset agilitykisat Imatralla. Ajattelin jo ennen rataantutustumista et onpas ihme kun ei jännitä, mut puolessa välissä rataantutustumista se jännitys iski. Iik!

Choco lähti radalle jo toisena, mistä en tykännyt yhtään, tai niin ainakin luulin. Yleensä Choco on superpallo kun sen hakee autosta, mutta nyt se oli yllättävän rauhallinen. Se on kyllä kummallinen koira, mitä enemmän miuta jännittää, sen rauhallisempi se on. Yrittää kait rauhotella miuta :) kovimmat paineet tuli ensimmäisestä rimasta, mutta nyt päätin tehdä niin kuin treeneissä, eli jätän sen vaan siihen enkä rupea miettimään mikä olisi sopiva kohta. Tämä toimi, rima ei tullut alas!! :)

Puomille asti päästiin suunnitelmien mukaan, mut sen jälkeen ei enää ohjaus ollut samanlaista kun rataantutustumisessa. Choco ei pysähtynyt kontaktille (koska en sitä siihen pysäyttänyt :D), joten en ehtinyt seuraavan hypyn taakse. Oli siis pakko ohjata toiselta puolelta, mikä ei ollut ollenkaan huono vaihtoehto. Putkelle vienti oli tökerö, koska siinä tuli ylimääräinen pyörähdys, mutta siitä eteenpäin meno oli sujuvaa ja maaliin tultiin tuloksella 0!! Sijoitus 2. Ja tämähän tarkoitti sitä että ensi kesän SM-nollat sekä MM-karsintanollat ovat kasassa :) tavoite saavutettu!!

Hyppyradalle päätin tsempata itseni uudelleen, sillä eihän arvokisoissakaan riitä että ensimmäinen rata onnistuu. Pitäähän sielläkin tsempata seuraaville radoille :) tämä oli siis hyvä harjoituksen paikka!!

Hyppyrata ei tuntunut rataantutustumisen jälkeen pahalta. Choco oli taas todella rauhallinen radalla lähtiessä. Tälläkään radalla ei ensimmäinen rima tippunut. JES! Vähän yli puolen välin päästiin erinomaisesti, mutta sitten Choco ei suostunutkaan irtoamaan eteenpäin ja kielto oli lähellä. Sain kuitenkin Chocon juuri ja juuri hypylle ja näinollen maaliin taaskin tuloksella 0, sijoitus 3. Hyppyradalla tuli ainoastaan kolme miinusaikaista nollaa :) kyllä miun mummokoira on taitava <3 paranee vanhetessaan<3

Ensi viikolla käydään vielä Tuijan treeneissä ja sen jälkeen Choco saa jäädä tauolle agilitystä :)

Myöskin Stella pääsi reissuun mukaan. Ensimmäisen kerran kun mentiin maneesiin sisälle, oli se jännä paikka, mutta toisella kerralla oli neliveto päällä jo maneesin suuntaan lähtiessä. Mahtava otus!! Pikkuasiat ei pelota ja kaikki ihmiset on ihania :)

Keskiviikkona lähdetäänkin käymään Stellan kasvattajan luona ja samalla päästään myös pentutapaamiseen mukaan :)

1 kommentti:

  1. Onnittelut hienoista tuloksista ja mukavaa taukoa! t. Satu ja bt-Sanni :)

    VastaaPoista