lauantai 2. tammikuuta 2010

Uus vuos ja uudet kujeet

Joulu on vietetty ja Uusi Vuosi otettu juhlien vastaan :) Jouluna koirat söivät kinkkua ja kaikki muut mahdolliset herkut. Vieraitakin meillä kävi ja meillä ihmisillä (lähinnä vissiin miulla) meinas mennä hermot kun Choco ei taas osannut muuta kuin haukkua. En ymmärrä mikä sille on tullut, kun mitä enemmän sille on tullut ikää, sitä enemmän pitää vieraille haukkua ja murista. Ei se vihanen ole, mutta menee kerjäämään rapsutuksia, mutta silti pitää haukkua epäluuloisena kokoajan :/ sanoinkin viimeks vieraille että eivät rapsuta jos ei osaa olla hiljaa.

Uutta Vuotta tultiin viettämään Jämsänkoskelle isäni luokse. Obi täällä jalkavaivasena ei meinaa pystyä hillitsemään itseään yhtään kun Chocon näkee. Obiltahan leikattiin vasen takajalka eturistisiteen vaivojen takia. Nyt on titaania polvessa ja keskiviikkona otettiin haavasta tikit pois. Lääkäri kuvasi jalan samalla ja erinomaisesti on kuulemma paraneminen lähtenyt käyntiin. Vielä kun malttais poika kävellä rauhassa, mutta energiaa on kuin pienessä kylässä.

Uutena Vuotena oli meillä koirat mukana ulkona raketteja ampumassa. Seistiin tottakai kaukana ampumispaikasta. Hera oli taas aivan innoissaan, haukkui minkä ehti ja Obi taasen ei oikein tiennyt mihin suuntaan olisi pitänyt katsella. Chocolla taasen oli niin kylmä että ei kyennyt tekemään mitään :)

Muissa blogeissa on näköjään listattu viime vuoden saavutukset ja tämän vuoden tavoitteet jo aikaisemmin, mutta mie taidan tehdä sen nyt :) (parempi myöhään kun ei milloinkaan)

Viime vuodelle en oikein juuri mitään muita tavoitteita asettanut kuin tuplanollan saanti viime vuoden SM-kisoja varten sekä tietenkin tälle vuodelle. Noh, viime vuoden SM-kisoihin emme päässeet tuplanollan puuttumisen takia, mutta tälle vuodelle tuplanolla on jo hankittu :) vielä yhtä uupuu!

Tämän vuoden tavoitteisiin olen asettanut vielä yhden nollan saannin SM-kisoja ajatellen, sekä vähintään yhden voittonollan saanti. Alkuvuonna panostetaan kontakteihin ja niitä treenataan ahkerasti.

Ja ihanaa, maanantaina päättyy miun ja Chocon agilitytauko. Koko Joulukuu pidettiin taukoa ja maanantaina lähdetään treenaamaan Kana-areenalle kun olen luvannut pitää Jämsäläisille agilityharrastajille treenit ja pääsen siinä samalla sitten treenaamaan Chocon kanssa :)

1 kommentti:

  1. Niitä maanantain agilitytreenejä odotellessa... Hyvää uutta vuotta ja siis maanantaina tavataan. t. Borderterrieri Sanni ja "vanhempi rouva" :)

    VastaaPoista