tiistai 19. tammikuuta 2010

Mahtavia treenejä!!

Kyllä se taitaa olla niin että länderi paranee vanhetessaan :) tai ainakin meidän Choco!! :)

Viime aikoina ollaan tehty niin huipputreenejä, että koskaan ei varmaan oo menny treenit näin hyvin! Choco on nykysin todella hyvin kuulolla ja rimojakaan ei ole juurikaan pudonnut. Viime treeneissä pari rimaa tuli alas, mutta satuin just laskemaan käden alas kun koira oli hypyllä, mut nämä siis ainoastaan miusta johtuvia juttuja :)

Kontaktit on vielä työn alla, mutta hyvältä alkaa näyttämään. Ehkä Choco osaa kontaktit viimeistään sitten kun jää eläkkeelle :D Erittäin hyvillä mielin kyllä ilmoittaudun LAU:n kisoihin, ja lähdetään metsästämään sitä viimosta nollaa joka SM-kisoista puuttuu! Ja oishan se voittonollakin ihan kiva, et pääsis MM-karsintoihin ja lähtis se AVA-kello vihdoinkin tikittämään ;) mutta, emme tavoittele liikoja!

Nyt on ollut ihana lenkkeillä kun ei ole ollut kovia pakkasia, mutta valitettavasti tuo mittari on tänään valahtanut aivan liian alas. Saa nähdä viitsinkö illalla lähteä Chocon kanssa treenaamaan kun on näin kylmä.

Miulla alkaa uhkaavasti pentukuume nousta :/ Googlea onkin tullut ahkerasti käytettyä ja pikkuhiljaa alkaa asiat vahvistumaan omassa päässä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti