maanantai 4. tammikuuta 2010

Treenitauko ohi



Tänään käytiin Chocon kanssa treenaamassa agilityä Kana-areenalla reilu kuukauden tauon agilitystä jälkeen :) Täytyy sanoa että koira kulki erinomaisesti, mutta ohjaaja toimi vasta treenien loppupuolella.

Kävin samalla kouluttamassa iskän treeniryhmää. Erittäin mukavaa ja osaavaa porukkaa. Kovasti toivon että ihmiset uskaltautuisivat joskus kisoihin kokeilemaan, koska radat sujuu noin hyvin :)

Chocon treenit sujui todella hyvin, mitä nyt ohjaaja teki ne perusvirheet jotka tulee aina tauon jälkeen :/ nyt aloitetaan kunnon panostus niihin kontakteihin ja otinkin naksuttimen käyttöön. Se tuntuu olevan toimiva kapistus namien ohella :)

Chocolle meinas käydä pikku haaveri treenien loppupuolella. Hyvin lähti kiipeämään puomia, mutta tasasen osuuden jälkeen oli vauhti niin kova että Choco tipahti aika pahan näköisesti puomilta alas :/ hieman näytti ontuvan toista takajalkaa, mutta siitä huolimatta ajattelin ottaa puomin varovaisesti uudelleen että mitään pelkoja ei puomia kohtaan jää. Tässä vaiheessa Choco kysy miulta että ai mitä pelkoja?! :) laitoin menemään sen puomille ja vauhtia oli yhtä paljon kuin edellisellä kerralla eikä mitään pelkoja todellakaan jäänyt. Jäähdyttelyn jälkeen ei enää minkäänlaista ontumista ollut, joten tälläkin kertaa selvittiin onneks pelkällä säikähdyksellä! :)

Näin koira-aiheista poiketen, on muuten tullut koettua uutta autojen parissa tällä viikolla. Viime viikon tiistaina tultii Jämsänkoskelle ja nyt koko viikon olen ajanut automaattivaihteista autoa (ihan ensimmäinen kerta miulle). Tänään tuli koettua myös asuntoautolla ajo, sillä ajelin sekä treeneihin että sieltä pois (matkaa yhteen suuntaan tulee n. 38km). Hengissä selvittiin ja olihan kokemus tuo asuntoauto :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti