sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Stella 11kk ja muuta löpinää

Niin se aika kuluu. Stella täyttää tänään jo 11kk :) "juhlapäivän" kunniaks pääsin myös testaamaan miten pikkuneiti reagoi ukkoseen. Käytiin vielä aamupäivällä koirien kanssa uimassa ja sit lähdettiin agihallille Chocon kanssa oikein kunnon helletreeniin. Ihan älyttömän kuuma ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Kaiken kaikkiaan kymmenen minuuttia taisi mennä siihen kun pilvet ilmestyi taivaalle ja alkoi salamointi.

Hallilla tein vielä Chocon treenin jälkeen Stellan kanssa pientä kivaa ja sit lähdettiinkin kaupan kautta kotiin ottamaan johdot pois seinästä. Noh, kauppareissu oli erittäin pikainen sillä siellä ei ollu minkäänlaisia valoja. Kännykän valon avulla yritin löytää jogurttia kylmäkaapista joka ei edes toiminut. Kotona huomasin että täällä vielä sähköt pelittää, mutta jossain vaiheessa on sähkökatkos ollut sillä digiboksi oli ihan sekaisin.

Vähän jännäsin miten Stella reagoi noin kovaan jyskeeseen, mutta aika lungisti tuo näyttää ottavan ;) molemmat koirat vetää sikeitä lattialla eikä kumpikaan reagoi paukkeeseen ja salamointiin millään tavalla, upeat koirat <3 täällä vielä tuo järvi ja kalliot tuovat jyrinään oman pikku lisänsä, joten mekkala on melkoinen. Noh, eiköhän tämä tee luonnolle ja kasvillisuudelle ihan hyvää :)

Palataanpa takaisin vielä tämän päivän treeneihin. Tänään oli viimeiset Tuijan treenit ennen viikon päästä olevia SM-kisoja. Tuija oli suunnitellut 17 esteen radan, jossa oli SM-tuomareiden kisaradoilta otettuja pätkiä. Aika kinkkisen oloinen, mutta hyvin se sujui, kunhan ajoitukset oli kohdallaan. Jaakotus toimii Chocolle erittäin hyvin, samoin persjätöt, kunhan ne ehtii tekemään ajoissa. Mie en ole kauheasti uskaltanut persjättöjä tehdä, kun pelkään olevani aina myöhässä ja koira juoksee päälle, mutta kyllä niitä näköjään yllättävän hyvin ehtii tekemään kun vaan pistää töppöstä toisen eteen ;)

Choco on iskussa ja kulkee erinomaisesti, joten mie voin keskittyä viikon päästä siihen että saan pidettyä oman pääkopan kasassa. Vähän epäilen että jännitys voi olla normaalia kovempi SM-kisoissa, mutta hyvinhän myö viime kesänäkin selvittiin ;)



Stella 11kk ja unikaveri ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti