sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Vappu

Lauantaina kävin pitämässä agilitytreenit ja sen jälkeen suunnistettiin koirien kanssa vapun viettoon. Vappua vietettiin äitin, Markon ja Pinjan sekä Anan luona. Vappua oli tullut juhlistamaan myös pari äitini kaveria. Jonu ihastuikin Stellaan ihan täysin. Teki Stella mitä vaan, oli kaikki ihanaa ;) siinä taitaa olla tuleva perron omistaja :D

Lauantaina oli aivan ihana auringonpaiste ja kuvailtiinkin koiria pihalla jonkin aikaa. Koirilla oli kyllä lystiä kun oli aidattu takapiha ja siellä sai temmeltää niin paljon kun sielu sieti. Lehdet ja nurmikko vaan pöllysi kun tämä koirakolmikko päästeli menemään. Välillä meinasi tunteet kuumentua hieman liikaa, ja oli pakko pistää stoppi leikeille. Hienosti kuitenkin koko kolmikko tuli toimeen keskenään, vaikka aina alkuunsa hieman ongelmia onkin.

Lauantai-ilta kului saunoen, hyvästä seurasta nauttien ja singstaria laulaen :)

Tänään olikin sitten hieman koleampi ilma, enkä itse kyllä tarennut ulkona kauheasti seisoskella. Koirat kyllä viettivät lähes tulkoon koko päivän ulkona juosten. Pihan ympäri menevä aita on juuri sen korkuinen että Stella ei siitä yli tule, joten koirat uskalsi hyvin jättää pihalle keskenään. Ja siellä ne näyttivät juoksevan koko päivän. Pihassa on myös pieni rinne, joten siinä samalla koirat sai monipuolista liikuntaa. Kotiin tullessa käytiin vielä pururadalla juoksemassa, joten vapun aikaan on kyllä liikuttu.

Nyt illalla on kotona ollut kaksi varsin laiskaa koiraa, tais olla siis rankka vappu ;) Stella tosin sai pienen hepulin kun joutui suihkun alle, ja eihän se karva kuiva kunnolla jos vaan makaa kokoajan paikallaan.


Vapun kauhukolmikko Ana, Stella ja Choco


Stellalle kävi vähän hassusti


Analla oli kivoja leluja


Mie tykkään kyllä tosi paljon Stellan päästä


Muutenkin se on aika nätti likka





Vetoleikkiä


Myös pääsiäisenä riitti vauhtia











Mummeli <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti