torstai 9. joulukuuta 2010

Hupaisa parivaljakko

Kyllä on välillä naurussa pitelemistä kun koirien kanssa touhuaa, on nää vaan niin hauskoja otuksia :) Stellalla tuntuu tosin olevan nyt jonkinlainen kokeiluikä, ja testailee miun hermoja lähes joka päivä. Mut mie olen päättänyt että periksi en anna, ja nykyisin riittää kyllä onneksi se että kerran käskee kunnolla. Miussa on vaan se huono puoli, et pinna on pirun lyhyt, mutta nyt olen päättänyt harjoittamaan hermojen kestävyyttä :)

Tänään lenkillä meinas pokka pettää kun Stellaa seurasin. Tänään harjoteltiin hihnassa kävelyä, ja siten lenkki olikin alusta loppuun saakka hihnalenkki. Käveltiin sitten jonkun rakennustyömään ohi ja sieltä kuului pauketta ja pamahduksia. Stella vähän säikähti ääniä ja haki turvaa Chocosta. Stella on vaan niin hauskan näköinen kun se painautuu ihan kiinni Chocon kylkeen ja on kuitenkin itse isompi kuin Choco :)

Eilen oli agilityhallilla valmennusrenkaan palaveri ja meinas tulla tippa linssiin kun kiittelin meidän valmentajaa Tuija Kokkosta kuluneesta vuodesta. Mie oon vaan niin kiitollinen että Chocon kanssa päästiin valmennusrenkaaseen mukaan. Tuijan treenit ovat olleet erittäin antoisia, ja uskallan väittää että ilman Tuijaa ei oltaisi päästy näin pitkälle. Mie oon todella tyytyväinen ja ylpeä pikku mummostani <3

Huoh, joulukin on jo kohta! Viikonloppuna jos saisi itselleen oikein kunnon joulufiiliksen kun pääsee pyörimään lappeenrannan linnoituksen perinteisille joulumarkkinoille! Harvoin sieltä on tullut mitään ostettua, mutta joka vuosi siellä on pakko käydä :) Joulua vietetään koirien kanssa täällä Lappeenrannassa ja suuntaammekin lauritsalan suunnalle, mihin kokoontuukin paljon porukkaa ;)

Uudeksi vuodeksi lähdetään koirien ja Pinjan kanssa Jämsänkoskelle. Mukavaa! Saa nähdä kuinka koirien välit muuttuu nyt kun ollaan pidempään siellä. Iskän koirathan ei ole nähneet Stellaa kuin yhden viikonlopun ajan, mutta nyt oli suunnitelmissa viettää viikon verran aikaa siellä :) odotankin uutta vuotta mielenkiinnolla, koska on ihan mukava nähdä Stellan reaktio paukkuihin. Nyt lenkillä vähän höristelee korvia ja pälyilee ympärille jos jossakin pamahtaa, mutta ei sen suurempia onneksi välitä. Tähän mennessä ei oikeastaan yksikään koira ole ollut kamalan paukkuarka. Choco ei välitä juuri ollenkaan ja iskän koirat vaan innostuu paukkeesta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti