keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Syksy


Niin se syksy tulla tupsahti. Miusta tuntu että yhden yön aikana oli maa täyttynyt puiden lehdistä. Mie en oikein tykkää kylmästä ja märästä, mut jotenkin syksyllä on paljon mukavampi käydä lenkillä kun on raikasta ja viileää :)

Myö ollaan nyt asusteltu täällä voisalmessa 1,5 viikkoa ja jotenkin tuntuu et en oo vielä löytänyt oikein mitään kivaa metsikköä jossa käydä lenkillä, mut eiköhän nekin pusikot kohta löydy. Hommaa hankaloittaa sekin että mie en yleensä viikolla saa itseäni lenkille valosan aikaan, ja hämärällä/pimeällä miuta ei mihinkään vieraisiin paikkoihin saatika metsiin saa :D mut onneks tossa vieressä on valaistu pururata jossa on hyvä lenkkeillä :)

Choco on kotiutunut hyvin, eikä videokuvan perusteella ole haukkunutkaan juuri ollenkaan. Joillekin isommille äänille on pari kertaa haukahtanu, mut ei mitään muuta. JES!

Mie olen aina ajatellut että Choco viihtyy ainoana koirana, mutta nyt tässä puolentoista viikon aikana olen todennut että olen väärässä! Sisällä Choco nauttii olostaan kun voi vaan makoilla eikä kukaan härki, mut sit kun mennään ulos, puuttuu Chocolta se menemisen meininki silloin kun päästän sen irti. Siis kyllä se liikkuu ja juoksee, mut ei samalla tavalla kuin koirakaverin kanssa. Mamma on niin hidas ja laiska ettei jaksa juosta eikä pysy koiran vauhdissa jos pitäisi juosta niin lujaa kuin Choco yleensä juoksee ;D Nykysin lenkit on sellasia et Choco kiihdyttää vähän miun edelle, haistelee ja tulee takasin just sen näkösenä et voisitko tulla vähän kovempaa.

Eilen käytiin sitten kaverin kanssa lenkillä ja hänellä oli kaksi koiraa mukana ja jestas, kuinka Chocon naamasta näki että nyt on kivaa!! Mie vähän jännäsin alkuun et miten reagoi toisiin koiriin (toinen länderiuros ja toinen villakoiranarttu), mutta ei sitten mitään ongelmaa! Ei murinoita eikä komenteluja. Alkulenkki meni niin että samat hajut haisteltiin, mutta ei tuo kilpajuoksu vielä oikein luonnistunut, mutta loppulenkistä meno oli jo ihan erilaista. Koirat otti oikein kunnon pitkiä spurtteja niin ylä- kuin alamäkiinkin :) itselle tuli hyvä olo kun Choco oikein selkeästi hymyili kun oli niin hauskaa! Tämä pitää siis joskus ottaa uusiksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti