sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

2x hyl ja 0

Juu, ei kovin tulokselliset kisat, mutta koira toimi hyvin ja kahteen rataan olen erittäin tyytyväinen, mutta kolmanteen en ihan niin tyytyväinen.

Kisattiin siis Lappeenrannassa kolme starttia. Kaksi ensimmäistä rataa tuomaroi Jan Vesalehto. Hieman kinkkiset oli radat, mutta kumminkin yllättävän sujuvat ja mukavat. Molemmilla radoilla meni putki puomin ali, mikä aiheutti miulle vähän jännitystä.

Ensimmäinen rata oli hylky. Todella upea rata muuten, mutta yhdessä kohdassa olin kaksi askelta jäljessä ja Choco valitsi väärän putken. Putkia oli siis kaksi vierekkäin. Erittäin sujuvaa menoa ainakin omasta mielestä ja kontaktit täydelliset!! Hyvä Choco!

Toinen rata oli sitten 0. Oon niin tyytyväinen tuohon rataan. Aivan mahtavaa menoa. Tuolta miun mielestä menon pitäisikin tuntua ja näyttää. Kontaktit täydelliset, yhtään rimaa ei tipahtanut ja koira oli kuulolla koko radan ajan. Hankalimmistakin kohdista selvittiin virheittä ja maaliin päästiin -10.11 alle ihanneajan. Ihanneaika oli 44. Sijoitus meillä oli 5. Sijoilla 3-5 olevat koirat pääsivät maaliin saman sekunnin sisään. Voittajalle hävittiin parisen sekuntia, joten ei hullummin, ei hullummin :)

Kolmannen radan tuomaroi sitten Minna Räsänen. Rata vaikutti erittäin helpolta ja mukavalta, mutta silti sieltä hylky kerättiin. Se kyllä ei ollut koirasta johtuvaa, vaan ihan oma ohjaus loppui jo heti ensimmäisen esteen jälkeen :) Ensimmäinen rima tuli alas, joten ajattelin jo siinä vaiheessa että tämä peli menetettiin kyllä. Ja tiedän, näin ei pitäisi koskaan ajatella, mutta loppuradalla pidettiin sitten Chocon kanssa hauskaa!! :) Muurilta tuli kielto kun en riittävästi sitä sinne kääntänyt ja hylky tuli siitä kun Choco ampaisi putken väärään päähän. Koiralla ja ohjaajalla oli kaikesta huolimatta hauskaa, eikä menty loppuun hampaat irvessä! :)

Nyt pidetään kuukauden verran kisataukoa ja sitten olisi tarkoitus lähteä 25.7. Mikkeliin kokeilemaan miten siellä pärjätään :) On se agility mukava laji vaikkei aina pärjäisikään! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti