maanantai 13. huhtikuuta 2009

Anan ensimmäinen näyttely

Chocon blogihan tämä on, mutta mainitaan nyt silti Anan ensimmäisestä näyttelystä täälläkin :)

Pääsiäisenä siis järjestettiin jo perinteeksi tullut Lappeenrannan pääsiäisnäyttely johon Anakin pääsi ensimmäistä kertaa esiintymään. Paikalla oli yhteensä kahdeksan länderiä - Anan veljet Ruca ja Rasse, Anan sisko Raisu ja sitten vielä Gabriel, Timon, Padi ja Siru.

Oli todella ihanaa nähdä Anan sisaruksia pitkästä aikaa :) Kyllä se Ana näytti niin pieneltä ruipelolta verrattuna sisaruksiinsa. Mietittiin että kehässä kun tuomari kysyi koirien ikää, olisi Anaa voinut ihan hyvin sanoa parikin kuukautta nuoremmaksi ;)

Mutta itse näyttelyyn. Ensinhän kehässä pyörähti Anan velipojat ja Rasse saikin EH:n ja Ruca H:n. Sitten olikin Gabrielin, Timonin ja Padin vuoro mennä kehään. Tulokseksi Padi EH:n ja ykkösen, Gabriel EH:n ja kakkosen ja Timon H:n.

Sitten miulla alkoi hiki nousta pintaan kun jännitti niin kovin Anan ensimmäinen esiintyminen kehässä, mutta ihan turhaan jännitin. Ana esiintyi todella upeasti ja oli ihan älyttömän reipas. Tuomarin tutkiessa Anaa pöydällä päätti Ana hurmata tuomarin parilla pusulla ja tuomariakin alkoi naurattamaan ja tokaisikin sitten että tämähän on ihan tuomarin nuoleskelua ;)

Noh, loppujenlopuksi Ana tuli kehästä ERI:n ja Raisu EH:n kanssa pois. Vielä Siru oli jäljellä ja kehästä Siru nappasi EH:n tai H:n. Tästä en nyt ole aivan varma.

Tässä vaiheessa jo uskalsin alkaa hehkuttamaan kun tiesin että kukaan muu ei sitä kaunista vaaleanpunaista nauhaa saanut kuin meidän Ana. Pakkohan Anan vielä kehässä oli käydä arvostelulappunen sekä ROP-ruusuke että SERT-ruusuke hakemassa :) Hyvä Ana!

Ei olisi voinut näyttelyura paremmin alkaa! Sanoihan tuomari kyllä että Ana on vielä ihan keskenkasvuinen, mutta ikäisekseen erinomainen ;) Kyllä se meidän pikkuinen on söpö ;)

Tässä vielä Anan arvostelu:

ERI, JUK1, PN1, SERT, ROP
Tuomari: Leni Finne

Erinomaiset mittasuhteet, sopiva luusto, oikealinjainen nartun pää, lähes pyöreät silmät, hyvät korvat, hyvä kaula ja ylälinja, niukka eturinta, hieman pystyt lavat, ikäisekseen erinomainen rintakehä, hyvä väri. Karva voisi olla karkeampaa, erinomainen askelpituus, vispaa aavistuksen edestä.


Tässä vielä sisaruspotretti


Taaimmaisena Raisu, Raisun edessa Ruca, Rucan oikealla puolella Rasse ja Rassen edessä Ana

3 kommenttia:

  1. Onnittelut ensimmäisestä sertistä!!

    VastaaPoista
  2. Onnea siskolle!

    T: toinen pikkanen eli Fyra ;)

    VastaaPoista
  3. Onnittelut tätä kautta Analle ekasta sertistä ja ROPista, hienoa :)

    VastaaPoista